Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Вінниці

Моргунов пообіцяв капітально відремонтувати вул. Привокзальну

6 квітня 2017 року міський голова Вінниці Сергій Моргунов пообіцяв капітально відремонтувати вул. Привокзальну.
Архів
Сказано 6 квітня 2017 р.

Джерело

  • http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=3963
  • Лист заступника начальника відділу звернень апарату Вінницької міської ради Морозової Олени
  • Лист виконавчого комітету Вінницької МР
  • Лист начальника відділу звернень апарату міської ради та її виконкому Ірини Єлізароваої

Результат

За інформацією пресслужби від 27 серпня 2020 року, Департамент комунального господарства та благоустрою в поточному році виконав поточний замість капітального ремонт вулиці Привокзальна. Такі зміни викликані кризою спричиненою епідемією коронавірусу, тому були скорочені видатки по різних сферах.

До кінця каденції, яка закінчується в жовтні 2020 року, обіцянка не буде виконана через певні форс-мажорні обставини, але роботи з її виконання активно проводилися, тому обіцянка переведена до архіву.

Нагадаємо попередній хід подій:

Капітальний ремонт частини вул. Привокзальної від вул. Бучми до будинку №136 по вул. Привокзальній виконано в 2017 році. На дані роботи було спрямовано 249,451 тис. грн.

У 2017 році було виконано капітальний ремонт вулиці Привокзальної від вул. Бучми до будинку №136. У 2018 році роботи по капітальному ремонту вулиці не проводились.

Станом на 19 вересня 2019 року в період з 2017 по 2019 рік проводились ремонтні роботи по вул. Привокзальній в межах поточних видатків. Питання капремонту інших ділянок вулиці буде розглядатись при формуванні бюджетів на наступні роки. Тобто повністю ремонт ще не завершений.