Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв має намір впровадити електронну видачу довідок

15 березня 2017 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив про намір впровадити електронну видачу довідок на основі можливостей "Кабінету ужгородця". Тобто, людині не треба буде йти до міської ради, чекати в черзі – можна буде зареєструватися в Кабінеті й отримати потрібну довідку.
Не виконано
Сказано 15 березня 2017 р.

Джерело

  • http://rada-uzhgorod.gov.ua/u-miskij-radi-prezentuvaly-kabinet-uzhgorodtsya/
  • Лист заступника Ужгородського міського голови
  • Лист Ужгородської МР від 2 серпня 2019 року
  • Лист Ужгородської міської ради від 5 серпня 2020 року

Результат

Видачу електронних довідок через "Кабінет ужгородця" не було реалізовано, протягом каденції міського голови Богдана Андріїва, під час якої виголошену дану обіцянку, тому публікація отримує статус "не виконано".

Нагадаємо перебіг подій:

5 серпня 2020 року Ужгородська міська рада повідомила, що через електронний "Кабінет ужгородця" можна подати петицію, зареєструвати дитину до дошкільного навчального закладу, подати заявку на отримання послуги через ЦНАП, подати заявку на отримання послуги через портал державних послуг iGov.

Крім того, на порталі Центру надання адміністративних послуг Ужгородської міської ради можна подати онлайн-заявку на отримання послуг у сферах: архівної справи, архітектури та будівництва міста, благоустрою, міського господарства, оренди землі та приміщень, реєстрації бізнесу та нерухомого майна, а також в сфері торгівлі.

Функція отримання електронних довідок не реалізована через "Кабінет ужгородця".

За інформацією Ужгородської міськради від 2 серпня 2019 року, можливість отримання довідок електроним шляхом через "Кабінет ужгородця" не була реалізована.

З березня 2017 року по вересень 2018 року електронну видачу довідок на основі "Кабінету ужгородця" не впроваджено.