Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Порошенко обіцяє розвивати медичні заклади свого виборчого округу

22 березня 2017 року народний депутат України Олексій Порошенко пообіцяв розвивати медичні заклади свого виборчого округу – від сільських ФАПів до спеціалізованих клінік. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 22 березня 2017 р.

Джерело

  • http://solydarnist.org/?p=109731
  • https://narodna-pravda.ua/2017/11/14/telemedytsyna-jde-v-selo-verhovna-rada-pryjnyala-zakon-pro-silsku-medytsynu-2/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=15652
  • Лист народного депутата Олексія Порошенка

Результат

Восени 2017 року Верховна Рада ухвалила проект закону №7117 «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості». Новим законом передбачається, що держава сприятиме розвитку лікувальних закладів усіх форм власності, удосконаленню мережі закладів охорони здоров’я та матеріально-технічної бази таких закладів, проведенню у сільській місцевості періодичних виїзних прийомів лікарів-спеціалістів. Депутат голосував за вказаний законопроект.

Наприкінці березня 2018 року ми направили запит народному депутату.

Згідно відповіді парламентарія стало відомо про його активну участь у розвитку медичних закладів виборчого округу. Зокрема, в період з лютого 2017 року по теперішній час була надана така допомога: проведено роботи з добудови головного корпусу клінічної лікарні швидкої медичної допомоги по вулиці Київська, 68 (м. Вінниця); капітальний ремонт отоларингологічного відділення Вінницької ЦРЛ, капітальний ремонт вказаної лікарні (утеплення стін та заміна покрівлі); придбано меблі для гінекологічного, неврологічного відділень, туберкульозного кабінету, 2 кардіомонітори, 26-канальні електрокардіографи, 2 промислові пральні машини та 3 комп'ютери; проведено капітальний ремонт з утеплення фасадів будівлі та благоустрій Вінницько-Хутірської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, придбано обладнання; придбано меблі та медичне обладнання для Гавришівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Враховуючи значний вклад Олексія Порошенка в розвиток медичних закладів, обіцянку вважаємо виконаною.