Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Одеси

Труханов обіцяє побудувати в Одесі сучасний концертно-виставковий центр

9 грудня 2016 року міський голова Одеси Геннадій Труханов заявив, що влада міста планує побудувати в Одесі сучасний Концертно-виставковий центр великої місткості (відео: 01: 43). За його словами, реалізацію проекту планується розпочати вже в 2017 році.
Не виконано
Сказано 9 грудня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=SfjAl8Yn0Y8
  • Лист начальник відділу зв’язків зі ЗМІ департаменту інформації та зв’язків з громадськістю Мальцевої Наталії
  • http://omr.gov.ua/ru/news/110866/
  • Лист директора департаменту Т.Ю. Маркова

Результат

За інформацією пресслужби від 5 лютого 2021 року будівництво концертно-виставкового комплексу не проводилось.

Тільки у лютому 2021 року, питання з будівництва концертно-виставкового центру зрушило з місця. Міська рада прийняла рішення про виділення території для будівництва комплексу. Оскільки за час каденції обіцянка не була втілена в життя, вона отримує статус Не виконано.

Нагадаємо попередній хід подій:

Станом на 20 лютого 2018 року проект будівництва міжнародного концертно-виставкового комплексу Odessa expo center «365» представлений у стратегії інвестиційного бренду розвитку Одеси «Odessa 5T». За попередніми розрахунками вартість проекту становить від 15 млн євро. Термін окупності– до 5 років. На даний момент триває пошук інвестора.

21 вересня 2018 року заступник Одеського міського голови Павло Вугельман зазначив, що розвиток в Одесі туристичного напрямку - одне із завдань в рамках реалізації стратегії 5Т. З цією метою вже зараз будується концертно-виставковий комплекс в Лузанівці.