Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань транспорту та інфраструктури

Бондар запевнив, що в 2017 році надасть необхідну підтримку ГО "Кобудь"у місті Старокостянтинів

13 грудня 2016 року народний депутат України Віктор Бондар запевнив, що в 2017 році надасть необхідну підтримку ГО "Старокостянтинівський міський спортивний клуб "Кобудь". Зокрема, це стосується облаштування спортивного клубу (відео 7:14-7:40).
Не виконано
Сказано 13 грудня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/bondarvictorv/posts/609377182597771
  • https://edr.dominus.kiev.ua/catalog/37487351
  • https://vidrodzhennya.org.ua/news/vidrodzhennya-starokostyantynivskogo-sportyvnogo-klubu-kobut
  • 1

Результат

Відповідно до листа від 26 лютого 2018 року адміністрація Старокостянтинівської ДЮСШ повідомляє, що за адресою м. Старкостянтинів, вул. Острозького,43 зареєстрована Старокостянтинівська дитячо-юнацька спортивна школа управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради. Інформація, щодо діяльності громадської організації «Старокостянтинівський міський спортивний клуб «Кобудь» відсутня.

Тобто дані, взяті з реєстру стосовно юридичної адреси розташування ГО "Кобудь" не відповідають функціонуванню такої організації в дійсності.

Обіцянка Віктора Бондаря вважається невиконаною, адже нардеп не звітує з питання облаштування спортивного клубу особисто, а сама адреса закладу громадської організації "Кобудь" існує тільки в юридичній площині, практично ж організація за даною адресою не функціонує. Таким чином, організація навіть не має приміщення для діяльності.