Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кудлаєнко пообіцяв лобіювати у ВР питання безкоштовного санаторного лікування учасників АТО

18 січня 2017 року народний депутат України Сергій Кудлаєнко пообіцяв лобіювати у ВР питання безкоштовного санаторного лікування учасників АТО.
Виконано
Сказано 18 січня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/100002250223319/videos/1217968411621488/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=10470
  • http://dsvv.gov.ua/vidpovidi/sanatorno-kurortne-likuvannya/otrymaty-putivku/do-uvahy-uchasnykiv-antyterorystychnoji-operatsiji-2.html

Результат

Нагадаємо, що у ВРУ того ж дня проголосували за проект закону "Про внесення змін до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" (щодо першочергового безоплатного забезпечення санаторно-курортним лікуванням інвалідів війни, які брали участь в антитерористичній операції)". Сергій Кудлаєнко законопроект підтримав, однак, у підсумку голосів не вистачило.

Зазначимо, що ще з 2015 року Урядом ухвалено порядок забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням.

Станом на 28 серпня 2019 року у Верховну Раду VIII не було внесено законопроектів на рахунок відповідного питання, але оскільки народний депутат голосував за проект закону "Про внесення змін до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" (щодо першочергового безоплатного забезпечення санаторно-курортним лікуванням інвалідів війни, які брали участь в антитерористичній операції)", тобто лобіював дане питання, тому обіцянка отримує статус "Виконано".