Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Вінниці

Моргунов має намір провести реконструкцію трамвайних колій по вул. Соборній у 2017 році

23 грудня 2016 року міський голова Вінниці Сергій Моргунов повідомив про намір за підтримки Держфонду регіонального розвитку провести реконструкцію двох ділянок трамвайних колій по вул. Соборній у 2017 році.
Не виконано
Сказано 23 грудня 2016 р.

Джерело

  • http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=3704
  • https://www.youtube.com/watch?v=TIhx2Ti3BNs
  • Лист заступника Вінницького міського голови Сергія Тимощука
  • https://vn.20minut.ua/Podii/sobornu-zakriyut-na-remont-za-lito-tam-pominyayut-tramvayni-koliyi-10836471.html
  • Лист начальника відділу звернень апарату міської ради та її виконкому Ірини Єлізароваої
  • Лист начальника відділу звернень апарату міської ради та її виконкому Ірини Єлізароваої

Результат

За інформацією наданою пресслужбою від 15 жовтня 2020 року роботи було заплановано виконати коштами Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР). Але проєкт не потрапив у перелік об'єктів, які отримали кошти на реалізацію від ДФРР. Тому у 2019 році коштом міського бюджету було реконструйовано одну ділянку трамвайних колій по вул. Соборній. Оскільки у повному обсязі роботи виконати не встигають, обіцянка отримує статус не - виконано.

Нагадаємо попередній хід подій:

3 квітня 2017 року міський голова Вінниці Сергій Моргунов заявив, що реконструкції трамвайної колії на Соборній в 2017 році не робитимуть. Причина - ремонт Київського мосту, через який збільшився потік автомобілів центром міста. Запланований ремонт відклали (відео).

На об'єкті у 2018 році було виконано проектні роботи. Але в перелік об'єктів співфінансування за кошти Державного фонду об'єкт не потрапив. Тому даний об'єкт буде включено в перелік на фінансування фонду у 2019 році.

Станом на 13 квітня 2019 року гендиректор «Вінницької транспортної компанії» Михайло Луценко розповів, що роботи з реконструкції колій на Соборній розпочнуться з червня. Завершити роботи планується до початку осені.

За інформацією наданою прес-службою 13 грудня 2019 року у поточному році кошти на реконструкцію колій з Держфонду регіонального розвитку не виділялися.