Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кодола планує провести реконструкцію трьох дитячих садків у 2016 році

1 грудня 2016 року народний депутат України Олександр Кодола заявив, що планує провести реконструкцію трьох дитячих садків вже цього року: «Барвінок» у Носівці, у Ніжині на базі гімназії №16, та у Безуглівці Ніжинського району на базі ЗОШ. Роботи на всіх об'єктах тривають. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 1 грудня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/oleksandr.mihalich/posts/1212043048888519?pnref=story
  • http://www.mynizhyn.com/news/misto-i-region/6503-u-nizhini-vidkrili-novii-ditjachii-sadok.html
  • http://www.uezd.com.ua/oleksandr-kodola-znachennya-mayut-realni-spravy/

Результат

25 січня 2017 року за сприяння Олександра Кодоли відбулося відкриття після ремонту дитячого садочка в місті Ніжин (гімназія №16).

26 січня Олександр Кодола проінспектував виконання робіт із реконструкції дитячого садку «Барвінок»у Носівці. Зазначимо, що вказаний дитячий заклад було відремонтовано ще наприкінці минулого року.

Згідно телефонної розмови 30 січня 2017 року з директором Безуглівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Катериною Резвін основні роботи по реконструкції приміщення під дитячий садок проведено.

ВИСНОВОК: за сприяння Олександра Кодоли в 2016 році було проведено реконструкцію трьох дитячих садків.