Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Миколаєва

Сєнкевич пообіцяв оптимізувати роботу комунальних підприємств із розвитку дорожньої інфраструктури

12 січня 2017 року мер Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив, що розвивати два дублюючих підприємства, які займаються розвитком дорожньої інфраструктури, немає сенсу. Тому КП «Дорога» і «ЕЛУ автодоріг» будуть оптимізовані в одне підприємство.
Не виконано
Сказано 12 січня 2017 р.

Джерело

  • http://nikvesti.com/articles/100584
  • http://www.pravda.com.ua/news/2017/10/5/7157451/
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/2423292-sud-povernuv-senkevica-u-krislo-mera-mikolaeva.html
  • Лист Миколаївської міської ради від 16 липня 2018 року
  • Лист Миколаївської МР від 10 квітня 2019 року
  • Лист Миколаївської МР від 22 жовтня 2020 року

Результат

Станом на 22 жовтня 2020 року рішення про припинення діяльності створених КП «Дорога» та КП «ЕЛУ автодоріг» шляхом їх реорганізації (злиття) в єдине комунальне підприємство Миколаївської міської ради не

приймалось, доручення не надавались. Оскільки за три роки підприємства так і не оптимізували, а у жовтні каденція Олександра Сєнкевича добігає кінця, обіцянка отримує статус - не виконано.

Нагадаємо перебіг подій:

У 2018 році Миколаївської міською радою не приймалось рішення про припинення діяльності КП «Дорога» та КП «ЕЛУ автодоріг» в результаті їх реорганізації шляхом злиття (об'єднання) в єдине комунальне підприємство міської ради.

Станом на 10 квітня 2019 року на розгляді виконавчих органів та профільних постійних комісій Миколаївської міської ради також не знаходиться розгляд відповідного проекту міської ради про припинення діяльності КП «Дорога» та КП «ЕЛУ автодоріг» в результаті їх реорганізації шляхом злиття (об'єднання) в Єдине комунальне підприємство міської ради.