Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань бюджету

Батенко пообіцяв, що біля зупинки «Розвадів» буде встановлено світлофор

13 жовтня 2016 року народний депутат Тарас Батенко, під час зустрічі з громадами селища Липівка та села Розвадів Миколаївського району, пообіцяв, що біля зупинки «Розвадів» буде встановлено світлофор.
Виконано
Сказано 13 жовтня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/t.batenko/posts/942664292544579?pnref=story
  • http://www.ukrop.com.ua/uk/news/regional/3957-taras-batenko-pishokhidni-perekhodi-na-shvidkisnikh-avtomagistralyakh-lvivschini-mayut-buti-obladnani-svitloforami-ta-nalezhno-osvitlyuvatisya
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr41D?kodzap=45698&koddep=18063
  • лист адміністрації
  • file:///C:/Users/user28/Downloads/10_1122_01_D_C_VDP.PDF
  • https://www.facebook.com/t.batenko/posts/1538872366257099

Результат

4 листопада 2016 року народний депутат України Тарас Батенко направив депутатський запит міністру інфраструктури Володимиру Омеляну та виконувачу обов’язків голови Державного агентства автомобільних доріг України Славоміру Новаку щодо обладнання світлофорами та відокремлення проїжджої частини магістралей від пішохідних доріжок спеціальним турнікетами на відрізку автошляху в межах села Розвадів Миколаївського району Львівської області.

1 грудня 2016 року Міністерство інфраструктури у відповідь на надісланий запит повідомила, що для встановлення світлофора в селі Розвадів є неможливим через невідповідність техніко-економічним умовам.

Тим не менше депутат і далі намагався сприяти встановленню світлофора.За його повідомленням, на пропозицію по фінансуванню встановлення світлофора та влаштування освітлення на пішоходному переході автомобільної дороги М-06 Київ—Чоп в с. Розвадів Кабмін виділив 162 тис. грн,також з районного бюджету було виділено ще 500 тис. грн. Завдяки цьому за І півріччя 2017 року було завершено влаштування освітлення на двох пішохідних переходах автомобільної дороги М-06 Київ—Чоп в с. Розвадів Миколаївського району Львівської області.

Довгий час ситуація зі світлофором не могла зрушити з місця. Адже, на момент оголошення обіцянки депутат не знав про невідповідність пішохідного переходу певним техніко-економічним умовам.

16 січня 2019 року Батенко на своїй сторінці в фейсбук повідомив радісну новину, що с.Розвадів було включено до Урядової програми встановлення світлофорів у Львівській області. Цитата: "Хороші новини від Міністерства інфраструктури. Два з двадцяти "розумних світлофорів", які встановлять за Урядовою програмою у Львівській області, будуть на проблемній та аварійній ділянці міжнародної траси М-06 Київ-Чоп у с. Розвадів".

Депутат сприяв вирішенню цього питання, та враховуючи те, що Міністерство інфраструктури внесло цей проект до свого плану, обіцянка отримує статус "виконано".