Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Жебрівський обіцяє звернутись до Кабміну з питанням встановлення телевежі в Покровському районі

12 вересня 2016 року голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський пообіцяв, що звернеться до Кабінету міністрів України щодо вирішення питання встановлення ще однієї телевежі в Покровському районі Донецької області, оскільки вежа на Карачуні не здатна передавати сигнал на прифронтові села через географічні особливості місцевості. За його словами, висота вежі становитиме 220 метрів, завдяки чому вона покриє сигналом значну частину півночі області.
Виконано
Сказано 12 вересня 2016 р.

Джерело

  • http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2016/09/12/7120323/
  • http://www.pravda.com.ua/news/2016/12/5/7128920/

Результат

5 грудня 2016 року міністр інформаційної політики Юрій Стець перед відкриттям відновленої телевежі на горі Карачун повідомив, що в Донецькій області планують встановити вежу у Покровському.

За його словами, Міністерство з питань тимчасово окупованих територій пропонує закласти на це у бюджеті 50 мільйонів гривень.

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський розповів, що поки розглядається питання добудови вежі в Покровському, планується встановити два передавачі ближче до лінії фронту за кошти спонсорів.

ВИСНОВОК: встановлення телевеж в Луганській області та в Покровському Донецької області планується розпочати у 2017 році, на це у Держбюджеті заплановано 50 мільйонів гривень.