Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Зубач пообіцяв, що «Самопоміч» оскаржить рішення Золочівської райради зобов'язати журналістку Лесю Горготу вибачитися за свою публікацію у газеті

2 вересня 2016 року народний депутат України Любомир Зубач пообіцяв, що юридична служба «Самопомочі» оскаржить в судовому порядку рішення Золочівської районної ради у Львівській області «Про розгляд заяви депутатських фракцій районної ради про публічне вибачення». Цим вона зобов’язала журналістку газети «Наша українська справа» Лесю Горготу, яка паралельно є депутатом тієї ж ради, вибачитися за свою публікацію у газеті, яка стосується факту створення фіктивної територіальної громади у селі Сасів Золочівського району.
Виконано
Сказано 2 вересня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/lyubomyr.zubach/posts/1212407982151014
  • лист народного депутата

Результат

Відповідно до листа народного депутата Любомира Зубача від 8 листопада 2016 року з'ясовано, що юридичною службою «Самопомочі» було підготовлено позовну заяву щодо оскарження рішення Золочівської Ради у Львівській області «Про розгляд заяви депутатських фракцій районної ради про публічне вибачення». Вищевказану заяву до Золочівського районного суду Львівської області подала Леся Горгота, голова фракції «Самопомочі» у Золочівському районі.