Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернігова

Атрошенко пообіцяв особисто профінансувати десяту частину від затрат на спорудження Меморіалу Захисникам України

29 липня 2016 року при обговоренні джерел фінансування на спорудження Меморіалу Захисникам України, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко пообіцяв, що десяту частину від визначеної суми з частини фінансування громадськості візьме на себе (відео 3:23 - 4:28).
Архів
Сказано 29 липня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=mL1yzhRgBdE
  • http://monitor.cn.ua/ua/style/56361
  • Лист заступника міського голови О.А. Ломака
  • Лист заступника міського голови О.А. Ломака

Результат

Як повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради, станом на 3 серпня 2017 року проект спорудження Меморіалу Захисникам України не розроблений. Тому архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України продовжений до 28 березня 2018 року.

За інформацією наданою Чернігівською МР від 29 січня 2019 року Рішенням виконавчого комітету оголошений повторний конкурс на кращу проектну пропозицію. Але журі вирішило не присуджувати жодній проектній пропозиції першої премії.

Таким чином, переможець цього конкурсу не був визначений. У 2019 році Чернігівська міська рада планує продовжити роботу щодо вибору концепції спорудження Меморіалу Захисникам України у Чернігові.

За інформацією міської ради від 30 квітня 2020 року вибір концепції спорудження Меморіалу Захисникам України у 2019 році так і не був зроблений. Оскільки проєкт спорудження Меморіалу не був визначений, відповідно фінансувати нема чого, тому обіцянка переноситься до архіву.