Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Соболєв запевнив, що «Самопоміч» підтримає ініціативу створення ТСК з розслідування трагедії на Львівському сміттєзвалищі

13 червня 2016 року народний депутат України Єгор Соболєв запевнив, що «Самопоміч» підтримає ініціативу створення тимчасової спеціальної комісії з розслідування трагедії на Львівському сміттєзвалищі.
Архів
Сказано 13 червня 2016 р.

Джерело

  • http://www.unn.com.ua/ru/news/1578732-samopomich-pidtrimuye-stvorennya-tsk-stosovno-rozsliduvannya-tragediyi-na-smittyezvalischi-bilya-lvova
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=61188
  • http://portal.lviv.ua/news/2017/04/13/nardepi-vid-lvivshhini-zaklikali-vladu-ta-gromadskist-vidkinuti-spekulyatsiyi-ta-spilno-virishiti-smittyevu-problemu

Результат

21 лютого 2017 року народний депутат Сергій Каплін зареєстрував проект постанови «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України щодо перевірки фактів нелегального вивезення сміття із міста Львова на сміттєзвалища інших міст» №6107.

13 квітня 2017 року народні депутати України міжфракційного депутатського об’єднання «Львівщина» звернулися до центральних органів виконавчої влади, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, Львівської міської ради, міського голови Львова щодо ситуації зі сміттям. Депутати висунули ряд вимог для вирішення даного питання. Відповідну заяву підписали народні депутати з різних фракцій. Зокрема, Тарас Батенко, Олег Березюк, Олексій Скрипник, Руслан Сидорович, Лев Підлісецький, Дмитро Добродомов, Богдан та Ярослав Дубневичі, Володимир Парасюк, Олег Мусій, Богдан Матківський тощо.

Станом на 21 червня 2017 року проект постанови «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з перевірки фактів нелегального вивезення сміття з міста Львова на звалища інших міст» №6107 очікує розгляду.

Станом на 6 жовтня 2017 року проект постанови «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з перевірки фактів нелегального вивезення сміття з міста Львова на звалища інших міст» №6107 повернуто суб'єкту ініціативи на доопрацювання, але ніяких зрушень справи з місця по факту на початок 2018 року не траплялося, питання навіть не виносилося на голосування в парламенті.Тому дана обіцянка переноситься в розділ "архів".