Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кодола обіцяє в наступному році домогтись фінансування завершення будівництва ЗОШ №5 у Носівці

26 травня 2016 року народний депутат України Олександр Кодола пообіцяв в наступному році домогтись фінансування завершення будівництва ЗОШ №5 у Носівці. Зазначимо, що цього року має бути виділено 5 із необхідних 13 мільйонів гривень на будівництво вказаної школи. Кошти надійдуть як за Програмою соціально-економічного розвитку, так і з Державного фонду регіонального розвитку.
Виконано
Сказано 26 травня 2016 р.

Джерело

  • http://www.uezd.com.ua/v-okruh-oleksandra-kodoly-nadijde-ponad-37-miljoniv-hryven-vid-uryadu-za-sotsialnymy-prohramamy/
  • http://www.uezd.com.ua/oleksandr-kodola-u-nosivtsi-treba-obov-yazkovo-dobuduvaty-shkolu/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr43D?sklikannja=9&kodtip=5&rejim=1&KOD8011=15309
  • http://www.uezd.com.ua/v-209-okruh-nardepa-oleksandra-kodoly-uryad-napravyt-ponad-13-miljoniv-hryven-na-sotsialni-ob-jekty-z-derzhavnoho-fondu-rehionalnoho-rozvytku/
  • http://www.uezd.com.ua/budivnytstvo-shkoly-u-nosivtsi-vklyucheno-do-finansuvannya-z-derzhavnoho-byudzhetu/

Результат

3 червня 2016 року Олександр Кодола направив запит віце-прем’єр-міністру України Г. Зубку щодо завершення будівництва Носівської загальноосвітньої школи №5 в Чернігівській області. Депутат наполягає на тому, щоб проект добудови школи було включено до Переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році.

9 вересня 2016 року завдяки сприяння Олександа Кодоли, міжвідомча комісія при міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства включила будівництво школи №5 у Носівці до Переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році.