Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кремінь заявив, що найближчим часом зареєструє законопроекти, які збільшать можливості контролюючих органів в питанні нагляду за перевантаженням доріг

17 травня 2016 року народний депутат України Тарас Кремінь заявив, що найближчим часом зареєструє законопроекти, які збільшать можливості контролюючих органів в питанні нагляду за перевантаженням доріг (відео:01:48).
Не виконано
Сказано 17 травня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=6F-J7so0E7k
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=17969&SKL=9
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=59087

Результат

Станом на 25 листопада 2016 року Тарас Кремінь не зареєстрував у Верховній Раді законопроекти, які збільшать можливості контролюючих органів в питанні нагляду за перевантаженням доріг. Зокрема, народний депутат повідомляв, що контроль за перевантаженням транспортних засобів не є досконалим у зв'язку з недостатньою кількістю вагових комплексів, працівників «Укртрансінспекції», а також низьким рівнем їх заробітної плати.

Варто зазначити, що до дати даної нардепом обіцянки ним було зареєстровано проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення контролю за безпекою автомобільних перевезень вантажів і відповідальності за порушення правил дорожнього руху» №4661.