Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Луценко пообіцяв провести нараду з силовиками для координації дій оперативних та слідчих підрозділів

12 травня 2016 року генеральний прокурор України Юрій Луценко пообіцяв провести нараду з представниками усіх силових структур для координації діяльності оперативних та слідчих підрозділів (відео 1:26 - 1:38). Це є одним з першочергових завдань, яке збирається вирішувати новопризначений генпрокурор.
Не виконано
Сказано 12 травня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=60zC2aVBIIM
  • Лист в.о. начальника відділу розгляду запитів на публічну інформацію Генеральної прокуратури України Молованюка В. від 17 серпня 2016 року

Результат

Відповідно до листа в. о. начальника відділу розгляду запитів на публічну інформацію Генеральної прокуратури України Віктора Молованюка від 17 серпня 2016 року, впродовж поточного року наради для координації діяльності оперативних та слідчих підрозділів у Департаменті нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні, а також координації правоохоронної діяльності з представниками інших силових структур не проводились.

Беручи до уваги той факт, що жодних спільних нарад, — проведення яких Юрій Луценко окреслив своїм першочерговим завданням на посаді генерального прокурора України, — між силовими структурами не відбулося, редакція ІА «Слово і Діло» присвоює цій обіцянці статус «Не виконано».