Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Зубко має намір у 2016 році залучити $88 млн для здійснення енергоефективних заходів

6 травня 2016 року віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко заявив, що в рамках спільного проекту Мінрегіону та Світового банку «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання» на здійснення енергоефективних заходів у секторі теплопостачання цьогоріч заплановано підписати договорів на 88 млн доларів США. Також віце-прем’єр-міністр нагадав, що в рамках проекту вже ініційовано 33 закупівлі на суму 49,61 млн дол. США.
Не виконано
Сказано 6 травня 2016 р.

Джерело

  • http://www.minregion.gov.ua/press/news/na-zdiysnennya-energoefektivnih-zahodiv-v-sektori-teplopostachannya-tsogorich-bude-pidpisano-dogovoriv-na-88-mln-dol-ssha-gennadiy-zubko/
  • Лист Мінрегіону від 19 грудня 2016 року

Результат

Відповідно до листа Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 19 грудня 2016 року, станом на кінець грудня 2016 року в рамках проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України», що впроваджується Мінрегіоном за рахунок коштів позики Міжнародного банку реконструкції та розвитку, ініційовано 44 закупівлі на загальну суму 56,2 млн дол. США. В рамках Проекту вже завершено виконання 3 контрактів, 11 знаходяться в стані виконання, 7 контрактів знаходяться на етапі оцінки тендерних пропозицій.

ВИСНОВОК: в рамках проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України» у 2016 році ініційовано 44 закупівлі на загальну суму 56,2 млн дол. США.