Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Черкас

Бондаренко пообіцяв збудувати п’ять сучасних футбольних полів

23 березня 2016 року Анатолій Бондаренко повідомив, що силами центрального стадіону та Академією футболу буде реалізовано масштабний проект – будівництво п’яти сучасних нових футбольних полів – від Долини троянд до території бази «Динамо».
Архів
Сказано 23 березня 2016 р.

Джерело

  • http://vechirka.net/polityka/item/4123-anatolij-bondarenko-beru-na-sebe-povnu-vidpovidalnist-za-sklad-vikonkomu-ta-sekretarya
  • Лист Черкаської МР від 15 липня 2019 року
  • Лист Черкаської міської ради від 13 серпня 2020 року

Результат

Відповідно до інформації Черкаської міськради від 15 липня 2019 року, ГО "Футбольний клуб "Черкаський Дніпро" в 2015 році було ініційовано питання про виділення ділянки для будівництва сучасних футбольних полів та футбольної академії. Проте, через відкриття академії футболу в с. Білозір'я Черкаського району в 2016 році, інвестор відмовився від планів щодо будівництва сучасних футбольних полів у м. Черкасах.

13 серпня 2020 року Черкаська міська рада повідомила, що проєкти з облаштування 5 сучасних футбольних полів від Долини троянд до території бази "Динамо" не реалізовувались.

Проєкт був інвестиційним, тому міська влада не мала впливу на його реалізацію, також проєкт не передбачав фінансування збоку міської влади, тому обіцянку перенесено до архіву.