Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Ткаченко пообіцяв придбати діагностичне обладнання та тренажери для Центру реабілітації учасників АТО

15 квітня 2016 року голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко під час робочої поїздки у Центр реабілітації учасників АТО заявив, що обласна влада визначила для себе нові завдання. Зокрема, придбання діагностичного обладнання і тренажерів для Черкаського обласного госпіталю для інвалідів війни на базі якого майже два роки функціонує Центр.
Виконано
Сказано 15 квітня 2016 р.

Джерело

  • http://ck-oda.gov.ua/ochilnyk-oblasti-pereviryv-v-yakyh-umovah-reabilituyut-atovtsiv/
  • Лист заступника начальника управління охорони здоров'я О. Найдана

Результат

Відповідно до листа Черкаської ОДА від 12 грудня 2016 року, для Центру реабілітації учасників АТО було придбано апарат лазерний скануючий двоканальний «Медик -2К» вартістю 22 977 грн та апарат низькочастотної електротерапії «Радіус-01» вартістю 20 100 грн. У жовтні 2016 року діагностичне відділення обласного госпіталю, на базі якого функціонує Центр реабілітації учасників АТО, отримало у якості благодійної допомоги від ПАТ «ПриватБанк» комп'ютерний спірограф вартістю 46,8 тис. грн. 14.11.2016 при консультативній поліклініці госпіталю відкрито кабінет аудіометрії. На початку листопада 2016 року обласний госпіталь отримав у якості благодійної допомоги від НАК «Нафтогаз України» аудіометр з імпедансметром вартістю 417 407 грн.

ВИСНОВОК: Черкаський обласний госпіталь ветеранів війни, на базі якого функціонує Центр реабілітації учасників АТО, протягом року отримав обладнання для діагностики та лікування.