Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мельничук запевнив, що діти з Київщини матимуть змогу оздоровитись в низці розвинених країн у 2016 році

31 березня 2016 року керівництво Київської облдержадміністрації під час зустрічі з представниками іспанських благодійних фондів і асоціацій обговорили подальшу співпрацю щодо оздоровлення та відпочинку дітей з Київщини в Іспанії. Голова Київської ОДА Максим Мельничук повідомив, що в цьому році планується оздоровлювати дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки і в інших розвинених країнах, наприклад, в Німеччині, Польщі, Австрії, Грузії.
Виконано
Сказано 31 березня 2016 р.

Джерело

  • http://www.kyiv-obl.gov.ua/news/article/_1459437946
  • http://koda.gov.ua/news/u-kiivskiy-oda-obgovorili-socialni/
  • http://www.president.gov.ua/documents/3892016-20481

Результат

5 серпня під час наради з питань стану соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, заступник начальника служби у справах дітей та сім’ї Володимир Лосєв повідомив, що наразі 711 дітей, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, відпочивають за кордоном. Завдяки співпраці з різними міжнародними громадськими організаціями, діти забезпечені відпочинком в Іспанії, Португалії, Великобританії, Ірландії, Австрії та Німеччині.

9 вересня 2016 року Президент України своїм Указом звільнив Мельничука Максима Дмитровича з посади голови Київської обласної державної адміністрації.