Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Куніцин пообіцяв, що в Україні регулярно проходитимуть футбольні турніри «Крим - це Україна!»

30 березня 2016 року народний депутат України, екс-президент футбольного клуба «Таврія» Сергій Куніцин пообіцяв, що в Україні регулярно проходитимуть футбольні турніри «Крим - це Україна!» до того часу, поки півострів не буде знову у складі України.
Виконано
Сказано 30 березня 2016 р.

Джерело

  • http://www.politnavigator.net/kunicyn-budem-provodit-futbolnye-turniry-krim-ce-ukraina-do-tekh-por-poka-poluostrov-ne-vernetsya-na-ukrainu.html
  • http://gromada.ks.ua/sport/v-hersone-sostoitsya-yunosheskiy-futbolnyy-turnir-krym--ce-ukrayina/
  • http://fcatlet.kiev.ua/turnir-z-futbolu-krym-tse-ukrajina/
  • http://qha.com.ua/ru/sport/v-hersone-proshel-futbolnii-turnir-krim-eto-ukraina/177645/
  • https://zik.ua/news/2018/07/20/sogodni_u_hersoni_startuie_iv_vseukrainskyy_turnir_z_futbolu_krym__tse_1370098
  • http://visti.ks.ua/novosti/novosti-hersona/36091-na-starte-futbolnogo-turnira-krym-eto-ukraina-hersonskiy-kristall-sygral-vnichyu-s-chernomorcem.html
  • https://ffu.ua/article/37386

Результат

У серпні 2016 року в Херсонської ОДА пройшла прес-конференція щодо проведення 2-го традиційного Всеукраїнського турніру з футболу серед команд юнаків 2000 року народження «Крим - це Україна», який відбудеться з 22 по 28 серпня в Херсоні на стадіонах «Кристал», «Майстер-С» і «Старт».

2017 року анонсували проходження чергового турніру «Крим - це Україна» за участю вісьмох команд. Матчі групи “А” будуть проведені у м. Херсон, зіграють чотири команди: СДЮШОР «Кристал», КДЮСШ (Херсон), ДЮСШ «Атлет» (Київ) та ВУФК «Торпедо» (Миколаїв).

У групі “Б” також зіграють чотири команди: ФК ВRW-ВІК (Володимир- Волинський), УФК – Олімпік (Харків), ДЮСШ-11 «Чорноморець» (Одеса), ДЮСШ ФЦ «Барса» (Суми). Турнір проходитиме з 22 по 28 серпня 2017 року. 28 серпня у Херсоні відбувся фінал третього всеукраїнського футбольного турніру «Крим –це Україна».

Із 20 по 26 серпня 2018 року під патронатом Федерації футболу України (Сергій Куніцин являється віце-президентом ФФУ) спільно з Федерацією АР Крим та Херсонською обласною федерацією футболу на Херсонщині пройщов традиційний всеукраїнський турнір із футболу «Крим – це Україна» серед команд, сформованих з юнаків 2003 року народження.

20 серпня, як і було заплановано, в Херсоні на стадіоні «Кристал» стартував IV Всеукраїнський футбольний турнір «Крим - це Україна!».

Станом на 26 серпня 2019 року стартував п'ятий традиційний всеукраїнський турнір із футболу "Крим - це Україна" серед команд U-16. У змаганнях, які проходитимуть із 26-го по 30 серпня, візьмуть участь колективи з Одеси, Маріуполя, Миколаєва, Києва та Херсона.

Обіцянка отримує статус "Виконано", так як за час роботи народного депутата Сергія Куніцина у Верховній Раді VIII скликання, футбольні турніри "Крим - це Україна" проходили регулярно.