Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Клочко обіцяє вирішити питання виділення коштів на придбання меблів для пологового будинку в Конотопі

17 лютого 2016 року голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко запевнив, що вирішить питання виділення коштів на придбання меблів для пологового будинку в Конотопі. За його словами, це питання буде внесено на розгляд депутатів обласної, районної та міської рад.
Виконано
Сказано 17 лютого 2016 р.

Джерело

  • http://sm.gov.ua/ru/tipa-arkhiv/10236-osnashchennya-obladnannyam-konotopskoho-polohovoho-budynku-vykhodyt-na-finishnu-pryamu.html
  • http://sts.sumy.ua/medicine/konotopskiy-rayon-vidilit-pivmilyona-griven-dlya-pologovogo-budinku.html
  • http://sm.gov.ua/ru/arkhiv1/10647-mykola-klochko-initsiyuye-pered-oblradoyu-terminove-sklykannya-sesiyi.html
  • http://www.05447.com.ua/news/1289497
  • http://www.05447.com.ua/news/1340882

Результат

9 липня 2016 року в Конотопі був відкритий новий пологовий будинок. В перинатальному центрі створені комфортні умови для породіль та сумісного перебування матерів і немовлят в післяродовий період. Для забезпечення сімейних пологів передбачено п’ять індивідуальних пологових залів, які обладнані сучасною медичною технікою, дві операційні зали. В установі функціонуватиме 18 індивідуальних палат, обладнаних сучасною системою обігріву, кондиціонування, душевими кабінами, туалетами, засобами оповіщення, зв’язку та меблями. Для опалення пологового відділення збудована індивідуальна котельня, яка працює на газовому опаленні та альтернативних видах палива.

22 серпня 2016 року міський голова Конотопа Артем Семеніхін вручив подарункові сертифікати жінкам, що народили в новому пологовому будинку. В новому перинатальному центрі вже побачило світ 11 новонароджених.