Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Луценко заявив, що 23 березня фракція «БПП» представить свого кандидата на посаду прем'єр-міністра

21 березня 2016 року народний депутат України Юрій Луценко пообіцяв, що 23 березня на засіданні Ради колишньої коаліції фракція «Блоку Петра Порошенка» представить свого кандидата на посаду прем'єр-міністра України.
Не виконано
Сказано 21 березня 2016 р.

Джерело

  • http://kontrakty.ua/article/93645
  • http://www.segodnya.ua/politics/pnews/vneocherednogo-zasedaniya-rady-ne-budet-a-sezd-bpp-otkladyvayut-goncharenko-701431.html
  • http://112.ua/glavnye-novosti/lucenko-segodnya-budet-reshatsya-kakaya-frakciya-mozhet-vzyat-na-sebya-otvetstvennost-sozdat-koaliciyu-300312.html
  • https://www.rbc.ua/rus/news/bpp-kandidaturu-groysmana-post-premera-gotovy-1458834062.html

Результат

22 березня 2016 року народний депутат України Олексій Гончаренко повідомив, що Ради колишньої коаліції в середу не буде, а буде з'їзд партії «БПП». Однак точної дати він не назвав та додав, що остаточного рішення немає.

23 березня фракція «БПП» так і не представила свого кандидата на посаду прем'єр-міністра України.

24 березня Юрій Луценко заявив. що кандидатуру нового прем'єр-міністра повинна внести коаліція фракцій, а не «БПП», «Народний Фронт», «Батьківщина» або будь-яка інша фракція.

Пізніше після наради коаліції Юрій Луценко заявив, що запропонував Володимира Гройсмана в якості кандидата на посаду прем'єр-міністра. Він додав, що його можуть підтримати народні депутати після офіційного рішення фракції. Таким чином, станом на 24 березня фракція «БПП» офіційно не представляла свого кандидата на посаду прем'єр-міністра.