Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кодола пообіцяв встановити близько 20 велопарковок у місті Ніжин вже в цьому році

2 березня 2016 року народний депутат України Олександр Кодола пообіцяв встановити близько 20 велопарковок у місті Ніжин вже в цьому році.
Не виконано
Сказано 2 березня 2016 р.

Джерело

  • http://www.mynizhyn.com/news/misto-i-region/4017-oleksandr-kodola-rozpoviv-pro-robotu-za-rik-ta-plani-na-maibutne.html
  • http://www.mynizhyn.com/news/misto-i-region/4880-bilja-agroinstitutu-vstanovlyuyut-veloparkovki.html
  • http://www.uezd.com.ua/suchasnyh-veloparkovok-u-nizhyni-staje-vse-bilshe/
  • http://m.mynizhyn.com/news/misto-i-region/6147-oleksandr-kodola-prozvituvav-za-dva-roki-svoeyi-roboti.html

Результат

24 червня 2016 року Олександр Кодола повідомив, що згідно поданих заявок до його громадської приймальні, сьогодні встановлюються велопарковки біля Ніжинського агротехнічного інституту.

20 вересня 2016 року Олександр Кодола повідомив про встановлену, відповідно до започатковано ним проекту«ВелоНіжин», вже дев'яту велопарковку у місті. Депутат планує до кінця року встановити ще декілька таких парковок, але закликав ніжинців допомогти йому з визначенням їх майбутнього розташування.

Станом на 23 грудня 2016 року в Ніжині за ініціативи Олександра Кодоли було встановлено 12 велосипедних парковок. Зазначимо, що 5 із них було споруджено до дати даної нардепом обіцянки.

ВИСНОВОК: за сприяння Олександра Кодоли в місті Ніжин протягом 2016 року було встановлено лише 7 із 20 обіцяних велосипедних парковок.