Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Житомира

Сухомлин пообіцяв у 2016 році провести комплексний ремонт мікрорайону Нижня Польова

21 лютого 2016 року мер Житомира Сергій Сухомлин заявив, що в планах на поточний рік - комплексний ремонт мікрорайону Нижня Польова. Це асфальтування дворів, міждворових проїздів та майданчиків для збору сміття, повна заміна освітлення на світлодіодне, капітальний ремонт вулиць навколо мікрорайону, а також дитячих майданчиків. Крім того буде облаштовано два великих спортмайданчики. На ці роботи планується закласти близько 18 мільйонів гривень.
Не виконано
Сказано 21 лютого 2016 р.

Джерело

  • http://zhzh.info/news/2016-02-21-27075
  • http://www.zhitomir.info/news_162830.html
  • https://www.facebook.com/sukhomlyn.sergey/posts/959687374154746
  • http://zt-rada.gov.ua/news/p6584
  • http://www.zhitomir.info/news_162830.html
  • http://zt-rada.gov.ua/news/p6584

Результат

17 серпня Сухомлин перевірив як проходить капітальний ремонт на Польовій. За словами мера у дворах будуть замінені та відновлені бордюри, тротуари, водопровідні та теплопостачальні мережі у 27 багатоповерхових будинках. Також будуть замінені старі ліхтарі на сучасне економне світлодіодне освітлення. Зріжуться старі аварійні дерева, а на їх місці будуть висаджені нові. Ремонтні роботи заплановано закінчити у жовтні цього року.

За результатами проведених досліджень проб новоукладеного асфальту на Польовій, жодна із 9 відібраних проб не відповідає встановленим нормам щодо якості. 12 грудня Сергій Сухомлин наголосив на тому, що жодна з компаній підрядників, яка укладала асфальт на Польовій не отримає бюджетних грошей за неякісну роботу.

16 січня 2017 року в інтерв'ю Сухомлин повідомив, що ремонт Польової буде продовжено. За його словами є багато позитивних відгуків щодо цього ремонту, хоча зрозуміло, що є і недоліки. Просто ніколи такі проекти масштабні не робили в Житомирі і, відповідно, немає ще й досить кваліфікованих виконавців і людей, які можуть комплексно до цього підійти.

ВИСНОВОК: ремонт мікрорайону Польова у повному обсязі не виконано.