Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Розенблат пообіцяв звернутися до керівництва фабрики "Житомирські ласощі" та правоохоронних органів з вимогою повернення працівникам трудових книжок

12 лютого 2016 року народний депутат України Борислав Розенблат пообіцяв звернутися до керівництва фабрики "Житомирські ласощі" та правоохоронних органів з вимогою поверненння працівникам трудових книжок (відео:02:57).
Архів
Сказано 12 лютого 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=zF9q5gvN7kM&feature=player_embedded
  • http://iportal.rada.gov.ua/meeting/stenogr/show/6149.html
  • Лист народного депутата Борислава Розенблата №267/01-279 від 15 червня 2016 року

Результат

В своєму листі №267/01-279 від 15 червня 2016 року народний депутат Борислав Розенблат повідомив, що керівництво фабрики «Житомирські ласощі» пообіцяло йому віддати трудові книжки своїм підлеглим. За інформацією голови профспілки вказаного підприємства Галини Семенюк дана депутатові обіцянка була виконана. Таким чином, відпала необхідність направлення звернень до керівництва фабрики та правоохоронних органів.

Слід зазначити, що 18 березня 2016 року у Верховній Раді було озвучено депутатський запит Павла Дзюблика до Генерального прокурора України В. Шокіна по факту незаконного утримання трудових книжок працівників, які мають намір звільнитися, а також невиплати заборгованості по заробітній платі за відпрацьований на підприємстві період.