Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернігова

Атрошенко пообіцяв створити в місті виставковий центр та зали для конференцій

8 жовтня 2015 року кандидат на посаду Чернігівського міського голови Владислав Атрошенко у своїй передвиборній програмі пообіцяв створити в місті виставковий центр та зали для проведення конференцій
Виконано
Сказано 8 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://che.cn.ua/content.html#first
  • Лист адміністрації Чернігівської міської ради
  • Лист заступника міського голови О.А. Ломака
  • Лист заступника міського голови О.А. Ломака

Результат

Відповідно до листа Чернігівської міської ради станом на 6 листопада 2017 року, для забезпечення сталого функціонування Палацу культури у тому числі й створення необхідних умов для проведення виставок, конференцій, семінарів тощо у 2016-2017 роках проведено капітальний ремонт будівлі та приміщень Палацу культури. На сьогодні, для проведення конференцій та семінарів, Палац культури може надати 3 приміщення загальною місткістю понад 1000 місць.

За інформацією міської ради від 30 квітня 2020 року у Чернігові на базі Агенції регіонального розвитку Чернігівської області відкрили Центр підтримки підприємництва, інновацій та стартапів.

Також Чернігівська міська, рада підтримує обласний проєкт створення у Чернігові Хабу соціального партнерства, підприємництва та інституційного розвитку. Цей проєкт переміг у конкурсі ДФРР у 2019 році.