Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Черкас

Бондаренко запевнив, що у Черкасах діятиме єдина диспетчерська громадських перевезень

29 грудня 2015 року міський голова Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що в перспективі у Черкасах діятиме єдина диспетчерська громадських перевезень.
Не виконано
Сказано 29 грудня 2015 р.

Джерело

  • http://www.rada.cherkasy.ua/ua/newsread.php?&s=1&s1=17&s2=0&view=10606&p=1
  • Лист заступник директора департаменту - начальник управління інспектування О.Г. Давиденка
  • Лист першого заступника Черкаського міського голови Овчаренко Станіслава Анатолійовича
  • Лист Черкаської МР від 4 червня 2019 року
  • Лист Черкаської міської ради від 3 листопада 2020 року

Результат

Оскільки за час каденції міського голови Анатолія Бондаренко, під час якої було зафіксовану цю обіцянку, єдину диспетчерську громадських перевезень не було створено, то публікація отримує статус "не виконано".

Нагадаємо про перебіг подій:

3 листопада 2020 року Черкаська міська рада повідомила, що наразі єдину диспетчерську громадських перевезень не створено. Її планується створити лише у 2022 році.

За інформацією Черкаської міськради від 4 червня 2019 року, у міському бюджеті в 2018 році не були передбачені кошти на запровадження єдиної диспетчерської для громадського транспорту. У 2019 році було ухвалено нову концепцію розвитку міського пасажирського транспорту, під яку розробляється відповідна програма для її реалізації. Реалізація даної концепції заплановано до 2022 року, що дасть можливість впровадити єдину диспетчерську для громадського транспорту.

Відповідно до листа Черкаської міськради від 6 вересня 2016 року, єдину диспетчерську громадських перевезень у місті не запроваджено. Терміни запуску диспетчерської не встановлені.

Відповідно до листа Черкаської Міської ради від 25 травня 2017 року запровадження єдиної диспетчерської громадських перевезень у 2017 році не планується.