Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Куліч пообіцяв добудувати багатоквартирний будинок у Куликівці в 2016 році

14 грудня 2015 року голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч заявив, що в планах обласної влади — добудова багатоквартирного будинку у Куликівці, призначеного для учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
Виконано
Сказано 14 грудня 2015 р.

Джерело

  • http://cg.gov.ua/index.php?id=168460&tp=0
  • Лист селищного голова Н.П.Борщана

Результат

Відповідно до листа Куликівської селищної ради, 11 листопада 2016 року були видані 55 ордерів на житлове приміщення громадянам, які перебували на квартирному обліку при виконкомі Куликівської селищної ради. Зокрема, ордери надані в першу чергу громадянам пільгових категорій: учасникам бойових дій, дітям-сиротам, колишнім військовослужбовцям, одиноким матерям, інвалідам війни, учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧЕАС, членам сім'ї загиблих учасників ліквідації наслідків аварії на ЧЕАС, особам підрозділу цивільного захисту, багатодітним родинам та ін. Однак, актом приймання-передачі будинок 45А по вулиці Миру визнано таким, що потребує капітального ремонту, зокрема ремонту покрівлі, дощової каналізації та інженерних мереж (газопостачання, водопостачання, водовідведення, електропостачання).

ВИСНОВОК: 55 ордерів на житлове приміщення в будинку 45А по вулиці Миру отримали громадяни пільгових категорій, зокрема учасники ліквідації наслідків аварії на ЧЕАС, члени сім'ї загиблих учасників ліквідації наслідків аварії на ЧЕАС та особи підрозділу цивільного захисту.