Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Миколаєва

Сєнкевич пообіцяв провести аудит структури виконавчих органів міськради

7 грудня 2015 року міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич заявив, що буде проведено аудит структури виконавчих органів міськради. На підставі чого будуть розроблені пропозиції щодо її оптимізації.
Виконано
Сказано 7 грудня 2015 р.

Джерело

  • http://mkrada.gov.ua/news/1507.html
  • http://mkrada.gov.ua/news/1884.html
  • Лист заступника міського голови В.В. Гайдаржи
  • https://mkrada.gov.ua/ru/news/3545.html
  • https://mkrada.gov.ua/documents/25675.html

Результат

8 лютого 2016 року Олександр Сєнкевич представив Валентина Бельского, свого позаштатного радника, який буде відповідати за роботу з впровадження ефективного менеджменту у виконавчих органах міськради. Своєю чергою, Валентин Бельський сказав, що робота з налагодження якісних системних процесів пройде у три етапи і займе від 8 до 9 місяців. Внутрішній аудит виконавчих органів міськради проведуть на початку літа - з червня по липень.

Відповідно до листа Миколаївської міськради від 21 липня 2016 року, розпорядженням міського голови від 06.04.2016 N 68 р була створена робоча група з питань розробки нової структури Миколаївської міської ради.

6 жовтня в міськраді презентували проект нової структури виконавчих органів. Відповідно до розробленої структури планується створити антикорупційні виконавчі органи міської ради. Це управління внутрішнього аудиту, контролю та з питань запобігання та виявлення корупції, в структуру якого увійшли два відділи: відділ внутрішнього аудиту та відділ контролю та з питань протидії та виявлення корупції.

22 грудня 2016 року Олександр Сєнкевич підписав рішення Про затвердження структури виконавчих органів Миколаївської міської ради.