Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернігова

Атрошенко обіцяє запровадити електронний квиток для проїзду у громадському транспорті міста

8 жовтня 2015 року кандидат на посаду Чернігівського міського голови, народний депутат України Владислав Атрошенко у своїй передвиборній програмі обіцяє запровадити електронний квиток та єдиний квиток на всі види транспорту міста.
Виконано
Сказано 8 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://che.cn.ua/content.html#first
  • http://pik.cn.ua/21808/nezabarom-u-chernigivskih-troleybusah-ne-bude-konduktoriv/
  • http://www.chernigiv-rada.gov.ua/news/view/8514
  • https://hmarochos.kiev.ua/2019/01/16/miskiy-transport-chernigova-obladnali-bezgotivkovimi-terminalami/

Результат

15 січня 2019 року Ощадбанк та Visa запустили у міському транспорті Чернігова систему оплати проїзду за допомогою картки. Відтепер проїзд можна оплатити банківською карткою, Apple Pay та Google Pay.

1 червня 2016 року заступник Чернігівського міського голови Олександр Кириченко під час обговорення нової транспортної схеми міста повідомив, що до кінця цього року у Чернігові планують прибрати з тролейбусів усіх кондукторів, а замість них впроваджуватиметься система електронного квитка.

19 вересня в Чернігівській міськраді корейська корпорація MST Global Inc презентувала проект «Електронний квиток». Владислав Атрошенко відзначив, що умови для міста є вигідними. Але також він відзначив і те, що переговори стосовно системи електронного квитка з корейською фірмою тривають вже дуже довго. Тому сьогодні Чернігів готовий до співпраці, але зацікавлений в тому, щоб час більше не втрачався, а реалізація проекту вже розпочалась.