Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Вінниці

Моргунов обіцяє запровадити концепцію інтеграції річки Південний Буг у місто

24 вересня 2015 року кандидат на посаду міського голови Вінниці від політичної партії "Вінницька Європейська стратегія" Сергій Моргунов у передвиборній програмі "Вінниця 2020" обіцяє запровадити концепцію інтеграції річки Південний Буг у місто.
Не виконано
Сказано 24 вересня 2015 р.

Джерело

  • https://eurostrategy.vn.ua/strategy.pdf
  • https://www.facebook.com/SAMorgunov/videos/1057968974354198/
  • https://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=5757

Результат

Станом на лютий 2019 року була створена та затверджена обіцяна концепція інтегрованого розвитку Вінниці до 2030 року. Однак реалізувати її, як обіцяв Сергій Моргунов, до кінця каденції - не встигнуть, тому обіцянка отримує статус - не виконано.

Нагадаємо перебіг подій:

Станом на 14 червня 2018 року придбаний за кошти міста земснаряд приступив до роботи з розчищення Південного Бугу. В подальшому це дозволить покращити якість води у водоймі, а відповідно і у водопроводі. Агрегат працює в районі водозабору. Завдяки його роботі дно річки почало очищуватись від мулу, також прибираються зайві водорості.

22 лютого 2019 року була затверджена концепція інтегрованого розвитку Вінниці до 2030 року. Серед багатьох проєктів планується інтегрувати річку Південний Буг у міський простір. Оскільки концепція була лише затверджена і не реалізована обіцянка отримує статус не виконано.