Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Вінниці

Моргунов пообіцяв побудувати Вінницький регіональний клінічний центр серцево - судинної патології

24 вересня 2015 року кандидат на посаду міського голови Вінниці від політичної партії "Вінницька Європейська стратегія" Сергій Моргунов у передвиборній програмі "Вінниця 2020" пообіцяв побудувати Вінницький регіональний клінічний центр серцево - судинної патології.
Не виконано
Сказано 24 вересня 2015 р.

Джерело

  • https://eurostrategy.vn.ua/strategy.pdf
  • http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=3328
  • http://misto.vn.ua/news/item/id/11246
  • https://www.facebook.com/SAMorgunov/posts/1123952407755854?__tn__=-R
  • https://www.facebook.com/SAMorgunov/posts/1686806654803757

Результат

Станом на 28 липня 2020 року на будівництві Вінницького регіонального кардіоцентру виконали більше 35% робіт. Оскільки до кінця каденції, яка закінчується в жовтні 2020 року, виконати обіцянку не встигають, вона отримує статус не - виконано.

Нагадаємо попередній хід подій:

Директор департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради Олександр Шиш повідомив, що станом на 2 серпня 2016 року по об’єкту Вінницького регіонального клінічного лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології у рамках угоди між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку виготовлена проектно-кошторисна документація, завершена українська частина експертизи, розпочата підготовка тендерної документації по будівництву майбутнього кардіоцентру та закупівлі першої черги обладнання.

Станом на 27 грудня 2017 року у співпраці зі Світовим банком завершено проходження усіх необхідних процедур та оголошено тендер на будівництво регіонального центру серцево-судинної патології.

У червні 2018 року розпочалось будівництво нового корпусу Вінницького регіонального клінічного лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології по Хмельницькому шосе. Цей проект реалізує міська влада разом зі Світовим банком за підтримки держави та облдержадміністрації. Територія ділянки становить 1,8 га, а площа приміщень майбутнього медичного закладу – понад 16 тис. кв м. У центрі функціонуватимуть 138 стаціонарних цілодобових ліжок та 6 реанімаційних ліжок. Завершити будівництво нового кардіоцентру планується у серпні 2020 року.