Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Хмельницького

Симчишин пообіцяв сформувати реально діючий орган для залучення інвестицій та грантів у місто

12 жовтня 2015 року кандидат на посаду мера Хмельницького Олександр Симчишин пообіцяв сформувати реально діючий орган для залучення інвестицій та грантів, який надасть можливість Хмельницькому отримувати зовнішні та внутрішні інвестиції.
Виконано
Сказано 12 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://www.khmelnytskyy.svoboda.org.ua/diyalnist/komentari/060005/
  •  Лист заступника міського голови А. Нестерука
  • http://dev.khm.gov.ua/uk/content/pro-stvorennya-komunalnoyi-ustanovy-hmelnyckoyi-miskoyi-rady-agenciya-rozvytku-mista-ta
  • Лист виконавчого комітету Хмельницької МР

Результат

Відповідно до листа Хмельницької міськради від 20 квітня 2016 року, в цьому році оновлено склад ради з питань інвестицій при виконавчому комітеті міської ради - консультативно-дорадчого органу, метою діяльності якою є сприяння залученню інвестицій в економіку міста та формування позитивного інвестиційного іміджу міста, муніципальних інвестиційних пропозицій, налагодження співпраці міської влади та інвесторів, які працюють в місті, проведення єдиної інвестиційної політики та забезпечення комплексного та збалансованого розвитку території міста.

За інформацією виконавчого комітету Хмельницької міської ради в місті працює комунальна установа "Агенція розвитку міста", як орган для залучення інвестицій та грантів. Результатом її роботи, станом на вересень 2018 року, є залучення близько 60 млн євро іноземних інвестицій зі створенням близько 800 нових робочих місць. Також агенція залучає грантові кошти.