Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Хмельницького

Симчишин обіцяє провести інвентаризацію використання комунального майна

12 жовтня 2015 року кандидат на посаду мера Хмельницького Олександр Симчишин обіцяє провести інвентаризацію і ревізію використання земельних ділянок та комунального майна в місті.
Виконано
Сказано 12 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://www.khmelnytskyy.svoboda.org.ua/diyalnist/komentari/060005/
  • Лист заступника міського голови Г. Мельника
  • https://myskarada.atavist.com/zvit_symchyshyn

Результат

Відповідно до листа Хмельницької міськради від 27 липня 2016 року, з метою вивчення питання ефективності використання нежитлових приміщень, які передані в оренду та тимчасове безоплатне користування юридичним особам та фізичним особам-підприємцям, на виконання розпоряджень міського голови робочими групами була проведена інвентаризація об'єктів міської комунальної власності. Під час інвентаризації було обстежено близько 1015 об'єктів нерухомого майна загальною площею 125,13 тис. кв. м. За результатами інвентаризації виявлено, що основна частина приміщень використовується за призначенням. Разом з тим, 70% приміщень потребують поточного ремонту. 10% від загальної площі приміщень (враховуючи нежитлові приміщення передані в тимчасове безоплатне користування Українському державному підприємству поштового зв'язку "Укрпошта") знаходяться в занедбаному стані і не використовуються. Крім того, мають місце факти нецільового використання майна.

Відповідно до звіту міського голови за 2016 рік, у Хмельницькому проведено інвентаризацію комунального майна громади міста.

ВИСНОВОК: інвентаризацію комунального майна громади міста проведено.