Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Івано-Франківської обласної організації Української Народної Партії

Анушкевичус обіцяє провести модернізацію системи опалення, завершити заміну вікон, утеплення стін у закладах охорони здоров'я

Мер міста Івано-Франківська Віктор Анушкевичус у своїй передвиборчій програмі обіцяє провести модернізацію системи опалення, завершити заміну вікон, утеплення стін у закладах охорони здоров'я Івано-Франківська.
Виконано
Сказано 19 жовтня 2010 р.

Джерело

  • http://news.if.ua/print.php?id=9772
  • http://www.mvk.if.ua/uploads/files/rz01031202.pdf
  • Лист керуючого справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради А. Лиса

Результат

В 2011 році в ЦМКЛ завершені комплексні ремонтні роботи з побудови дренажної системи, проведено капітальний ремонт 33 підвальних приміщень, проведена заміна усіх вікон.

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 16 січня 2015 року, у 2010-2014 роках у закладах охорони здоров'я проведена заміна вікон та дверей на енергозберігаючі на загальну суму 1660 тис. грн. У 2012 році проведено утеплення фасаду корпусу підстанції №1 Станції швидкої допомоги на суму 146,2 тис. грн. та корпусу №2 Центральної міської клінічної лікарні на суму 375 тис. грн. В Центральній міській клінічній лікарні у 2013 році змонтовано індивідуальний тепловий пункт із системою регулювання подачі теплової енергії.