Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Відновлення та розвиток судноремонтних підприємств

Володимир Яцуба пообіцяв, що одним з головних питань в розвитку Севастополя буде судноремонт, а саме: "Відновлення, розвиток судноремонтних підприємств, які зараз, м'яко кажучи, перебувають не в кращому стані".
Архів
Сказано 12 серпня 2011 р.

Джерело

  • http://obozrevatel.com/interview/vladimir-yatsuba-mne-ne-nuzhnyi-pogonyi.htm
  • http://www.nr2.ru/sevas/406825.html
  • http://www.ua-tenders.com/news/companies/240662/
  • http://new-sebastopol.com/news/novosti_sevastopolya/Sevastopol_budet_initsiirovat_razrabotku_i_prinyatie_Programmi_razvitiya_sudoremonta_v_Ukraine

Результат

Як повідомила 4 жовтня 2012 року газета "Флаг Родины", в рамках реформи, яка проходить у Збройних силах Росії і на Чорноморському флоті, будуть реорганізовані підприємства військового судноремонту, що дислокуються в Севастополі. Відповідно до наказу Міністра оборони Росії, стоїть завдання по реорганізації п'яти судноремонтних підприємств в один комплекс під найменуванням 13-й судноремонтний завод. Це дозволить більш оперативно вирішувати поставлені командуванням завдання, скоротити невиробничі витрати, поліпшити управління.

17 квітня 2013 року Перший заступник голови Севастопольської міської держадміністрації Сергій Савенков заявив, що місто буде ініціювати розробку і прийняття Програми розвитку судноремонту в Україні. Прийняття цієї програми дозволить відродити судноремонт, а потім і суднобудування в Севастополі, - заявив він.