Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий пообіцяв поінформувати громадськість про обставини та результати розслідування отруєння учнів

18 вересня 2015 року міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв поінформувати громадськість про обставини та результати розслідування отруєння учнів у школі № 98.
Виконано
Сказано 18 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/portal-news/science-and-education/education/227322-rozsliduiemo-fakt-otruiennia-uchniv-u-shkoli-98-a-sadovyi
  • http://wz.lviv.ua/news/142629-v-departamenti-humanitarnoi-polityky-povidomyly-pro-rezultaty-perevirky-u-ssh-98

Результат

25 вересня 2015 року директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Галина Слічна повідомила, що за результатами службового розслідування комісією управління освіти по ситуації, яка склалась у СШ № 98, видано наказ управління освіти ЛМР про звільнення з посади директора даного навчального закладу. Окрім цього, начальника відділу освіти Сихівського району м. Львова зобов’язано розглянути питання щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності заступника директора з господарської роботи СШ № 98 та скерувати клопотання в комунальну міську четверту поліклініку щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності медсестри, яка працює у даному навчальному закладі і мала здійснювати постійну перевірку харчоблоку. Також начальник Сихівського відділу освіти має забезпечити процедуру дострокового розірвання договору з підприємцем, який надавав послуги в їдальні школи № 98.