Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал пообіцяв опікуватись 44-ю окремою артилерійською бригадою

9 вересня 2015 року міський голова Тернополя Сергій Надал заявив, що Міська рада і надалі буде опікуватись 44-ю окремою артилерійською бригадою.
Виконано
Сказано 9 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://www.rada.te.ua/novyny/39432.html
  • Лист заступника міського голови Тернополя Стемковського В.В.
  • http://www.rada.te.ua/novyny/47443.html
  • Лист заступника міського голови Тернополя Хімейчука Івана Сергійовича
  • Лист заступника Тернопільського Міського голови Хімейчука Івана Сергійовича
  • Лист начальника відділу кадрового забезпечення Тернопільської міської ради Стандрета Василя Володимировича
  • https://www.facebook.com/Nadal.Sergij/posts/1068625106654819?__tn__=-R
  • https://www.facebook.com/Nadal.Sergij/videos/273091576714339/

Результат

Відповідно до листа Тернопільської міської ради від 7 грудня 2015 року, для підтримки 44-ї окремої артилерійської бригади Тернопільською міською радою здійснено ремонт і відновлення роботи душової, санвузлів, побутової кімнати, закуплено телевізор, пральну машину, вогнетривкий сейф, а також надавалися канцелярські приладдя та папір.

14 травня 2016 року Тернопільський міський голова Сергій Надал відвідав тернопільський батальйон «Збруч», що перебуває на Луганщині та привіз продукти, воду, бензопили та інші інструменти, військове спорядження. Також передав командиру батальйону, підполковнику Ігорю Ларіну документи на нещодавно відремонтований за кошти міської ради КАМАЗ. 15 травня батальйон «Збруч», який сьогодні є 6-им мотопіхотним батальйоном у складі 44-ої окремої артилерійської бригади, відзначає другу річницю з дня створення. Загалом, для підтримки військовослужбовців було розроблено «Програму обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону», у рамках якої й проведено ремонт військової техніки - КАМАЗу та відправлено його на Луганщину. Також діє програма реабілітації бійців АТО, яка надає безкоштовну медичну, психологічну, соціальну та юридичну допомогу військовим у Тернополі.

Відповідно до листа Тернопільської міської ради від 2 червня 2016 року було здійснено ремонт 2-х вантажних автомобілів. Програмою забезпечення обороноздатності військових формувань на 2016 рік передбачено кошти в розмірі 995,0 тис. грн, які будуть використовуватися в тому числі і на потреби 44 артилерійської бригади.

Відповідно до листа Тернопільської міської ради від 1 березня 2017 року для забезпечення сталого функціонування військових частин в місті розроблено Програму забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону. Загальний обсяг на 2017 рік складає 3545,0 тис грн. Протягом 2016 року з місцевого бюджету було виділено 677,6 тис. грн.

Відповідно до листа Тернопільської міської ради від 7 березня 2017 року у другому півріччі 2016 року для потреб 44 бригади закуплено полігонну установку для проведення стрільб на суму 135 000 грн.

2 листопада 2018 року Сергій Надал привітав тернопільських військовослужбовців 44-тої окремої артилерійської бригади та вручив телевізор і резервуар для питної води. "Тому ми постійно підтримуємо військову частину, це не робиться лише до свят, це робиться постійно протягом всього року. Вони відчувають підтримку і в матеріальному забезпеченні і в наданні місця для проживання, отриманні земельних ділянок. І я хочу запевнити, що мерія міста Тернополя і тернополяни надалі підтримуватимуть свою військову частину", - зазначив мер (відео).