Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Жебрівський пообіцяв звільняти голів райдержадміністрацій за підсумками кожного звітного періоду

23 липня 2015 року керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що в ОДА буде розроблено механізм рейтингування ефективності роботи голів райдержадміністрацій. Жебрівський запевнив, що голови РДА, які за підсумками звітного періоду посідатимуть останні три місця, підлягатимуть звільненню. Жебрівський додав, що критеріями ефективності будуть показники напрацювання інфраструктурних проектів, планів з розвитку економіки, сприяння створенню робочих місць. Важливий пункт - співпраця голів РДА з населенням у питанні створення територіальних громад. (Відео 0:00 - 1:00)
Не виконано
Сказано 23 липня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/zhebrivskyi?fref=ts
  • https://www.youtube.com/watch?v=IhgUVYc_sHc
  • http://112.ua/kriminal/zhebrivskiy-uvolil-glavu-krasnoarmeyskoy-rga-podozrevaemogo-v-rastrate-160-tys-griven-260228.html
  • Лист заступника керівника апарату ДВЦА І.Тимошенка №13-048/390 від 11.02.2016
  • http://www.president.gov.ua/documents/all?s-num=&contain-rule=contains&s-text=%D0%94%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D1%97&date-from=14-06-2015&date-to=14-06-2016&order=desc&

Результат

11 лютого 2016 року заступник керівника апарату Донецької ВЦА Ірина Тимошенко повідомила, що спільно зі структурними підрозділами та територіальними органами центральних органів виконавчої влади військово-цивільною адміністрацією був розроблений перелік показників для рейтингової оцінки результатів діяльності голів райдержадміністрацій та міських голів Донецької області. Рейтингова оцінка здійснюється по 15 містам та 12 районам за 7 напрямками: забезпечення економічного та інноваційно-інвестиційного розвитку території; бюджетно-фінансовий стан громади; соціальні гарантії та підвищення рівня і якості життя населення; підтримка суспільної безпеки; робота зі зверненнями громадян; соціальна сфера та демографія; екологія.

Результат оцінки було оприлюднено на колегії облдержадміністрації з вимогою покращення зазначених показників. Зазначимо, що подання на звільнення голів райдержадміністрацій до АП не направлялись.