Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін обіцяє сприяти передачі гуртожитку «Кремнійполімер» в комунальну власність міста

Міський голова Олександр Сін під час робочої поїздки на підприємство «Кремнійполімер» пообіцяв надати допомогу у вирішенні проблеми передачі заводського гуртожитку в комунальну власність міста.
Виконано
Сказано 16 серпня 2011 р.

Джерело

  • http://www.potencial.org.ua/ru/view/news/miska-vlada-obitsyaie-pidtrimku-zdp-kremniypolimer.html
  • http://www.ipnews.in.ua/index.php/2012/04/26/1026/
  • Лист директора департаменту житлового господарства та розподілу житлової площі Запорізької міської ради П.А.Соловйова
  • Лист Першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Д.О.Свіркін від 8 серпня 2012 року

Результат

Як зазначив у листі від 24.05.2012 р. директор департаменту житлового господарства та розподілу житлової площі Запорізької міської ради П.А.Соловйов, питання передачі гуртожитку по вул. Чарівній , 40а до комунальної власності та в господарське відання КП "РЕПОГ" можливе після передачі зовнішніх мереж тепло- та водопостачання та водовідведення на баланс спеціалізованих підприємств. А також після проведення капітального ремонту орієнтовно на сумму 3250 тис.грн. Підприємством «Кремнійполімер» проводиться підготовка документації, необхідної для передачі гуртожитку до комунальної власності міста.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Д.О.Свіркін в листі від 8 серпня 2012 року зазначає, що 28 березня 2012 року, з метою забезпечення виконання рішення Запорізької міської ради від 18.02.2011 №10, проведена нарада з питання передачі транзитних інженерних мереж до гуртожитку по вул. Чарівній, 40а, на якій обговорені питання щодо заміни ДП «Кремнійполімер» транзитного трубопроводу та передачі зовнішніх мереж на баланс спеціалізованих підприємств.

На сьогодні в ДП «Кремнійполімер» виконані роботи з заміни аварійної ділянки транзитного трубопроводу, який розташовано в технічному підпіллі гуртожитку по вул. Чарівній, 40а, та проводиться робота з передачі його на баланс МКП «ОСНОВАНІЄ».