Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації

Резніченко пообіцяв до кінця 2015 року відремонтувати 6 водопроводів

9 липня 2015 року голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко пообіцяв до кінця 2015 року провести комплексний ремонт 6-ти водопроводів. Відремонтують: водопровід в Синельниковому, Вовчанський водозабір Васильківського району, ділянки магістрального водоводу Дніпро-Західний-Донбас, водопровід до П’ятихатки. Ремонтують: водопроводи до селища Гвардійське Новомосковського району до міст Тернівки та Верхньодніпровська.
Виконано
Сказано 9 липня 2015 р.

Джерело

  • http://www.adm.dp.ua/OBLADM/obldp.nsf/document.xsp?id=454CCA5792DDA49BC2257E7D002FA20A
  • Лист директора Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської ОДА А. Коломойця №3881/0/112-15 від 18.12.2015 р.

Результат

18 грудня 2015 року директор Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської ОДА А. Коломоєць повідомив, що в регіоні у 2015 році за кошти обласного та державного бюджетів комплексний ремонт проводився на 32 об'єктах, в тому числі 20 - пускові, тобто будуть завершені до кінця року. Зараз вже завершені реконструкції та ремонти на 14 водоводах, ще 6 почнуть свою роботу до кінця 2015 року.

Зокрема: у серпні 2015 року завершено капітальний ремонт Вовчанського водозабору Васильківського району, у вересні 2015 року завершено капітальний ремонт водоводу від Макортівського водосховища до насосно-фільтрувальної станції в селі Грушуватка П'ятихатського району, у листопаді завершено реконструкцію водоводу у Новомосковському районі. Він поєднує канал Дніпро-Донбас з населеними пунктами Голубівка, Губиниха, Вільне, військовими містечками Гвардійське і Черкаське, реконструйовані вузли обліку води та електроенергії на ділянках ДМП ВКГ “Дніпро-Західний Донбас”, враховуючих перекидання води в маловодні регіони, реконструйовано ділянки магістрaльного водоводу ДМП ВКГ “Дніпро - Західний Донбас” від м. Павлоград до м. Тернівка, завершено капітальний ремонт магістрального водоводу від насосної станції №5 ДМП ВКГ “Дніпро - Західний Донбас” до ЦРП в м.Тернівка, завершено капітaльний ремонт 1,2 водоводів діаметром 1200 мм ДМП ВКГ “Дніпро - Західний Донбас” Синельниківський район, завершено капітальний ремонт водопровідної мережі по вул. Лермонтова у м. Марганець Дніпропетровської області, завершено реконструкцію водопровідних мереж в м. Синельникове, завершено реконструкцію водогону Марганець-Томаківка Дніпропетровськоі області (ІІІ черга), завершено будівництво підвідного водогону Солоне-Сергіївка-Широке Солонянського району Дніпропетровської області, завершено реконструкцію водоводу с. Червоне, Кaлініна, Гомельське, Руднічне Криворізького району, завершено капітальний ремонт ділянки магістрaльних трубопроводів КП ДОР «Аульський водовід» ПК 130 - ПК 132, Криничанський район, завершено реконструкцію мережі водопостачання селища Курилівка Петриківського району Дніпропетровської області.

Роботи з реконструкції водопроводу в Синельниковому, заплановані на цей рік, виконані повністю. Наступногo року планується виконати другий і останній етап реконструкції водоводу. Підготовлено проектно-кошторисну документацію щодо реконструкції водоводу у Верхньодніпровському районі. Роботи заплановані на наступний рік. Також у 2016 році розпочнеться реконструкція Тернівського водоводу.