Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кузьменко запевнив, що обласна і місцева влада обов’язково допомагатиме сім'ї героя АТО

5 липня 2015 року голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко у рамках робочої поїздки до Ульяновського району відвідав село Великі Трояни, де мешкає сім’я учасника АТО Вадима Харті, що загинув у лютому 2015. Голова ОДА запевнив вдову Ольгу Харті, що обласна і місцева влада обов’язково допомагатиме сім'ї героя АТО.
Виконано
Сказано 5 липня 2015 р.

Джерело

  • http://www.kr-admin.gov.ua/start.php
  • http://www.kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/2015/05071501.html
  • Лист заступника голови ОДА В. Атаманчук
  • Лист заступника голови ОДА В. Атаманчук

Результат

Відповідно до листа Кіровоградської ОДА від 21 серпня 2015 року, Ольга Харті на сьогодні отримує щомісячні виплати допомоги при народжені дитини у розмірі 906,25 грн. на місяць (по 31 грудня 2015 року) державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям у розмірі 1779,37 грн. на місяць. Державну допомогу призначено згідно з вимогами чинного законодавства та виплачено по серпень 2015 року. Заборгованості немає.

Статус особи, на яку поширюється дія Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" встановлено та видано посвідчення члена сім'ї загиблого 5 березня 2015 року:

матері загиблого - Харті Валентині Григорівни

дружині - Харті Ользі Юріївні

двом неповнолітнім дітям видано відповідні довідки та взято на облік до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги. Також Харті О.Ю. у 2015 році призначено житлову субсидію для відшкодування витрат на придбання твердого палива та скрапленого газу на 2015 рік у сумі 2061,83 грн. За рахунок благодійних коштів родині виплачено матеріальну допомогу у сумі 41 тис. грн та 10 тис. грн. за рахунок коштів обласного бюджету.