Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Матківський пообіцяв, що візьме під свій контроль розслідування фактів порушення екологічного законодавства у Дрогобицькому районі

27 травня 2015 року народний депутат України Богдан Матківський пообіцяв, що візьме під свій контроль розслідування фактів порушення екологічного законодавства у Дрогобицькому районі. Нагадаємо, що у Дрогобицькому районі зростає обурення місцевих жителів щодо погіршення екологічної ситуації внаслідок діяльності ТзОВ «Барком». За словами мешкаців району, ТзОВ «Барком» не дотримав обіцянок щодо облаштування сучасних очисних споруд свого підприємства.
Виконано
Сказано 27 травня 2015 р.

Джерело

  • http://drohobychanyn.io.ua/s1203621/bogdan_matkivskiy_kontrolyuvatime_rozsliduvannya_faktiv_porushennya_ekologichnogo_zakonodavstva_u_drogobickomu_rayoni
  • http://droginfo.com.ua/content/view/6887/
  • https://www.facebook.com/matkivskuj/posts/411858585690731

Результат

21 червня 2015 року в селі Брониця Дрогобицького району відбулися громадські слухання за участю представників декількох сільських територіальних громад. На слуханнях зачитали лист державної екологічної інспекції у Львівській області, в якому, зокрема, повідомлялось про незадовільний екологічний стан води в річці Трудниця та меліоративному каналі, що протікає поряд з ТзОВ "Барком".

1 вересня 2015 року народний депутат України Богдан Матківський опублікував свій звіт про виконану в парламенті роботі. У звіті вказана інформація про порушення низки кримінальних справ, у тому числі і за фактом забруднення річки Трудниця.