Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Богомолець запевнила, що на Рівненщині буде створена координаційна рада по наданню допомоги учасникам АТО, які не отримали такий статус

Радник Президента України, народний депутат, громадський діяч Ольга Богомолець 25 травня 2015 року запевнила, що на Рівненщині буде створена координаційна рада, до складу якої увійдуть родини загиблих, ветерани АТО, спонсори, волонтери. Рада включатиме в проект сім’ї, які не можуть отримати допомогу від держави. Наприклад, родини добровольців, які загинули в перші дні війни та не отримали статусу учасника АТО.
Не виконано
Сказано 25 травня 2015 р.

Джерело

  • http://www.president.gov.ua/news/olga-bogomolec-mi-dopomagatimemo-i-tim-rodinam-de-ye-zagibli-35382
  • http://erve.ua/news/society/pilgy_vdovam_rivnenskykh_viyskovykh_skasuvaly_cherez_kabmin__0607.html
  • Лист народного депутата Ольги Богомолець  № 578 від 2 серпня 2015 року

Результат

6 липня 2015 року Рівненське управління соціального захисту скасувало пільги вдовам та матерям військовослужбовців та міліціонерів, тому що їх чоловіки при житті не мали статусу "учасника бойових дій" або "інваліда війни". Спеціальний статус родинам був відмінений через зміни, внесені Кабміном до положення про видачу посвідчення. Як результат, в Рівному 126 матерів та сімей, які втратили своїх годувальників через бойові дії, залишилися без 50% знижки на вартість комунальних послуг та доплату до пенсій в сумі 400 грн.

Згідно листа від 2 серпня 2015 року № 578 Ольга Богомолець повідомила, що не володіє інформацією по створенню координаційної ради з надання допомоги учасникам АТО.