Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Осуховський домагатиметься, щоб корупціонери озвучені Гордієнком були притягнуті до відповідальності

21 травня 2015 року народний депутат України Олег Осуховський в ефірі каналу "News One" заявив, що буде домагатись притягнення до відповідальності фігурантів розслідування робочої групи із вивчення фактів корупції в уряді, озвучених екс-керівником Держфінінспекції М. Гордієнком. Як зазначив депутат, мова йде не тільки про уряд Азарова, а й про уряд Яценюка (відео:55:15).
Архів
Сказано 21 травня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=1cw5-kpM5cs
  • https://www.rbc.ua/ukr/news/zayavleniyu-gordienko-vozbuzhdeno-ugolovnyh-1428501317.html
  • http://ua.112.ua/video/hpu-povynna-vyrishyty-chy-vidnosiatsia-fakty-hordiienka-do-diialnosti-kabminu-yatseniuka-osukhovskyi-158212.html
  • http://112.ua/video/gordienko-cherez-sud-dobilsya-vosstanovleniya-v-dolzhnosti-glavy-gosfininspekcii-kommentariy-kaplina-192285.html

Результат

8 квітня 2015 року перший заступник генерального прокурора Володимир Гузир заявив, що за заявою колишнього голови Державної фінансової інспекції України Миколи Гордієнка відкрито 12 кримінальних проваджень. Також, Гузир зазначив, що слідчими ГПУ направлений запит до ДФІ з метою виділення даних щодо виявлення збитків за період діяльності уряду Арсенія Яценюка.

29 квітня 2015 року Олег Осуховський заявив, що звинувачення екс-голови ДФІ Миколи Гордієнка щодо корупції в енергетичних державних підприємствах підтвердилися, проте чи належать вони до діяльності Кабміну Яценюка повинна вирішити ГПУ.

30 березня 2016 року Сергій Каплін повідомив, що Микола Гордієнко, який звинуватив уряд Арсенія Яценюка в масштабній корупції, виграв суд у Кабміну про відсторонення його від посади голови Держфінінспекції.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання