Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Вінниці

Моргунов пообіцяв реалізувати проект благоустрою площі Небесної Сотні

24 квітня 2015 року в. о. міського голови Вінниці Сергій Моргунов пообіцяв реалізувати проект благоустрою площі Небесної Сотні. Він зазначив, що фінансування монументу покладається на громаду. Своєю чергою міська влада бере на себе зобов'язання з впорядкування прилеглої території.
Виконано
Сказано 24 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=2034
  • Лист начальника віддлу звернень Ірини Єлізарової
  • Лист заступника Вінницького міського голови Сергія Тимощука
  • Лист начальника відділу звернень апарату міської ради та її виконкому Ірини Єлізароваої

Результат

У травні 2015 року було виконано поточний ремонт території площі Небесної Сотні, а комплексний благоустрій заплановано провести після встановлення монументу.

23 лютого 2018 року було відкрито пам’ятник. Символічне "Дерево свободи" заввишки майже 6 метрів встановлене на площі, де під час Революції Гідності тривав вінницький Євромайдан і яка була перейменована на честь загиблих Героїв сучасної України.

Станом на 19 вересня 2019 року територія площі благоустроєна. Виконані роботи по розширенню проїжджої частини, реконструкції системи зовнішнього освітлення та контактної мережі, перенесені під землю лінії зв'язку.

Крім того облаштовано пересадочний вузол та відремонтовано посадочну платформу із встановленням нового павільйону зупинки.