Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Андрієвський пообіцяв сприяти законодавчому врегулюванню проблеми реєстрації нерухомого майна та подоланню корупцію у цій сфері

29 квітня 2015 року народний депутат України Дмитро Андрієвський пообіцяв сприяти законодавчому врегулюванню проблеми реєстрації нерухомого майна та подоланню корупцію у цій сфері. 29 квітня під керівництвом першого заступника голови комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Дмитра Андрієвського відбувся круглий стіл на тему: "Проблемні питання реєстрації прав власності на об’єкти будівництва та шляхи їх законодавчого вирішення". В засіданні взяли участь народні депутати: Сергій Соболєв, Ігор Гринів, Микола Величкович, Руслан Сидорович, Денис Силантьєв.
Виконано
Сказано 29 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://www.andrievsky.kiev.ua/news/bud-iaka-reforma-pochina-tsia-z-potuzhnogo-susp-lnogo-zapitu-dmitro-andr-vskii
  • http://rada.gov.ua/news/Novyny/120177.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=4801

Результат

26 листопада 2015 року Верховна Рада підтримала у другому читанні та в цілому "Проект Закону "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" №2982. Ним передбачено зміни до законодавчих актів, які регулюють питання проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, спрямовані на спрощення відповідної процедури, та врегулювання процедурних питань, пов’язаних з передачею відповідних повноважень органам місцевого самоврядування. Народний депутат України Дмитро Андрієвський підтримав зазначене рішення.