Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Організувати в місті близько 20 постійно діючих сільськогосподарських ярмарків

Заступник Голови КМДА Руслан Крамаренко повідомив, що в місті мають намір організувати близько 20 постійно діючих сільськогосподарських ярмарків. За його словами, фермери зможуть щодня торгувати на цих майданчиках і не платити при цьому ринковий збір, за охорону і прибирання території. Єдина умова — ціни на їх продукцію мають бути на 15–20% нижче ринкових.
Виконано
Сказано 18 липня 2011 р.

Джерело

  • http://www.dsnews.ua/infrastructure/art47058.html
  • Лист в.о. начальника, заступника голови комісії з реорганізації Головного управління внутрішньої торгівлі та побутового обслуговування населення КМДА С. Голубова

Результат

За повідомленням в.о. начальника, заступника голови комісії з реорганізації Головного управління внутрішньої торгівлі та побутового обслуговування населення КМДА С. Голубова, у період з січня до червня 2012 року щосуботи у всіх районах Києва було проведено 390 сільськогосподарських ярмарків. На відміну від суботніх ярмарків, які проводяться за різними адресами, ярмарки в будні дні проводяться переважно в одних і тих самих місцях на численні прохання мешканців Голосіївського, Деснянського, Дніпровського, Печерського, Подільського, Святошинського, Солом'янського та Шевченківського районів. Загалом в м. Києві щотижня проводяться 20-25 продовольчих ярмарків.